Fri, May 4, 2012

The Tastings Room // Studio Sklim

5

A U-shaped band of black volumes reminiscent of wine bottles, encapsulate singular hues while being sandwiched between industrial aesthetics. The Tastings Room is a new addition to the heart of Singapore’s Central Business District, Marina Square with the fine combination of French/Italian bistro cuisine and wine cellar under one roof.

The restaurant’s vision was to refresh the perception of wine and food culture in Singapore by providing them at affordable prices.  The overall spatial experience sandwiches the crafted black volumes between two layers of  industrial aesthetics: exposed ceiling and concrete screed floor, to juxtapose/merge opposing aesthetics of being sophisticated yet affordable.

Via Studio Sklim

 

 

Mailinglist

Support

Follow



Advertisement



Blogroll


© Afflante.com, 2017 - Privacy Policy

Let's be friends on Facebook!