Sun, May 6, 2012

Kustermann Park in Munich // Oliv Architekten Ingenieure

5

The complex is entered through an extension – the foyer, which is divided into three zones: the reception area, which houses the Barista Bar; and the central circulation area. The consistent formulation of the design leads the visitor to the training area on the first floor.

Light plays a decisive role in the design. Light slots and flat light strengthen the contours and the plasticity of the structure.

The dining area presents itself as a complex spatial structure. The guest room, a VIP area and the interface to the kitchen space cover a total area of 800 square meters. The VIP area is separated from the guest room by mobile, colored structures and curtains. This area can be used as a meeting and event space.

Via Oliv Architekten Ingenieure

 

 

Mailinglist

Support

Follow



Advertisement



Blogroll


© Afflante.com, 2017 - Privacy Policy

Let's be friends on Facebook!