Fri, June 22, 2012

Contemporary Apartment in Spain // Pauzarq

4

This apartment renovated by the architecture studio Pauzarq – Astigarra, Spain – is located in a residential building in the district of Gros a few steps from Zurriola beach in San Sebastian – Spain. The room with the view is now the main area, which houses the lounge, dining room and kitchen. The orientation is on two sides, both the street and the courtyard, that allows a double lighting and cross ventilation.

The renovation aimed to strengthen the structural value of the building and for that architects discovered the beams and concrete pillars. The wooden floor was selected to add some warmth to the space.

Via Pauzarq

 

 

Mailinglist

Support

Follow



Advertisement



Blogroll


© Afflante.com, 2017 - Privacy Policy

Let's be friends on Facebook!