Mon, March 18, 2013

M’s Kung’s Apartment // TBDC

7

Within limited size of area, greater space of area has been created under attentive and detailed arrangement of TBDC. First of all, partition wall won’t it not used to separate sitting room and kitchen so that they are made into one section of area. Thus, sitting room will, visually, be turned doubled. Then, French windows are used at sitting room, fully utilizing lighting to expand vision. Furthermore, sliding track is employed at bed-room and sitting room in place to conventional seal-tight partitioning wall, which avoid the sense of narrowness of the bed-room.

For wall surface ceiling, it has employed white color so that it generates expanded visual effect under sunlight, while light grayish-colored ground tiles are used that has enlarged the distance between floor and ceiling, rendering space to be more transparent and spacious. For furniture allocation, special visual focus of bright red-colored chair at dining area has helped to break loose the dullness of space for same series of color.

TBDC
Images courtesy © TBDC

 

  • [email protected]

    That,s wonderful !

  • kansei
 

Mailinglist

Support

Follow



Advertisement



Blogroll


© Afflante.com, 2014 - Privacy Policy

Let's be friends on Facebook!