Fri, April 20, 2012

And A in Yokohama // MOMENT

3

And A is located within a shopping mall and is divided into two sections: the white entranceway and a darker section at the rear. According to designers Hisaaki Hirawata and Tomohiro Watabe of Tokyo-based firm MOMENT, this colour division entices visitors to enter the space, then draws their attention further inside.

While working on the interior design the architects were interested in the power of white, which has no individuality. They additionally did not construct any interruptions around the facade and keep the entrance as wide as possible so customers feel no hesitation to enter the shop.

Via Frame

 

 

Mailinglist

Support

Follow



Advertisement



Blogroll


© Afflante.com, 2017 - Privacy Policy

Let's be friends on Facebook!